Zilverduin: luxueuze assistentiewoningen

Kies voor de gezonde zeelucht in De Haan

moderne, ruime en lichtrijke appartementen

Assistentiewoningen in absolute rust en luxe

Residentie Zilverduin staat voor een totale ontzorging. Dat betekent dat wij onze residenten alle diensten aanbieden die zij nodig achten om totaal tot rust te komen en te genieten van het leven. Dit gaat van ruime, moderne appartementen vlakbij de kust, tot administratieve hulp, een eigen kapsalon, een prachtig restaurant, poetshulp en zoveel meer. Bekijk zeker ook eens onze veelgestelde vragen pagina

Waar vindt u residentie Zilverduin?

Onze assistentiewoningen bevinden zich middenin de gezonde zeelucht, op wandelafstand (zo'n 400 meter) van het strand van De Haan. Onze residentie is gelegen in de rustige buurt Vosseslag, vlak achter de bekende bosduinen van De Haan. U geniet er van de stilte, zonder afgelegen te liggen. De kusttram stopt namelijk vlakbij en brengt u in enkele minuten naar de winkelcentra van Oostende, Bredene, Wenduine of De Haan.

Heeft u de kleinkinderen op bezoek? Dan staat u in minder dan een half uurtje in het Sea Life Center van Blankenberg of Fort Napoleon in Oostende. Ook dichterbij geniet u van een hapje, drankje, gaat u golfen of kuieren op het strand. 

Kies voor een appartement met één of twee slaapkamers

Bij Zilverduin geniet u met volle teugen, alleen, met z'n tweeën of met de (klein)kinderen op bezoek. U heeft dan ook de keuze uit een assistentiewoning met één of twee slaapkamers. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn stuk voor stuk ruim, modern en lichtrijk vormgegeven. U beschikt telkens over een moderne en uitgerust open keuken, een zithoek, ruime badkamer en minstens één grote slaapkamer.

U kiest zelf of u het appartement naar eigen smaak wil inrichten, of gaat voor een reeds gemeubeld appartement. Meer info? Onze woningen ontdekt u meer in detail via deze link

Zilverduin: meer dan een moderne assistentiewoning alleen

We zeiden het al: bij Zilverduin gaan we voor totale rust en ontzorging. Wat betekent dat nu precies? Een heleboel! En u bepaalt zelf wat precies. Wij bieden een hele hoop diensten en opties aan, maar u kiest zelf waar u gebruik van wenst te maken. Een overzicht: 

 • Er is altijd en onmiddelijk zorg dichtbij. Wij hebben altijd medisch personeel op het terrein en dankzij ons noodoproepsysteem kunnen we u 24/24 - 7/7 verpleegkundige ondersteuning bieden indien nodig.
 • Een modern ingerichte infrastructuur, die voldoet aan alle comfort en veiligheid.
 • Constante begeleiding van een woonassistent. Heeft u specifieke vragen? Aarzel niet en stel ze ons! Wij helpen u graag verder. 
 • Een schitterend restaurant waar u geniet van een uitgebreid ontbijt, een snelle snack of een feestelijk diner.
 • Zin om in beweging te blijven? Dan kunt u wandelen, golfen of fietsen in de buurt, maar ook genieten van bewegingssessies of fitness bij ons in de residentie. 
 • Poetshulp. Gedaan dus met zelf alles schoonmaken. Indien u dat wenst kunnen wij u bovendien een was- en strijkservice aanbieden. Ook bed- en badlinnen kunnen we ter beschikking stellen. Laat u bedienen!
 • Een eigen kapperszaak en pedicuredienst. Deze zijn op vaste tijdstippen aanwezig en u maakt zelf een afspraak wanneer het u het beste uitkomt.
 • Administratieve begeleiding. Bij verhuizen komt een hoop kijken. Onze medewerkers helpen u altijd - en vooral graag - met uw papierwerk. Dat geldt bovendien ook bij het regelen van andere zaken, zoals vervoer, telefonie en zoveel meer.
 • Nood aan sociaal contact? In onze gemeenschappelijk ontmoetingsruimte geniet u samen met andere residenten van een leuke babbel, een koffie of spelletje biljart.Wij verzorgen doorheen het jaar ook tal van activiteiten en uitstappen.
 • Als bewoner heeft u natuurlijk recht op inspraak. Een speciale bewonersraad bespreekt het reilen en zeilen binnen Zilverduin met alle residenten. 
 • Geen zin om boodschappen te doen? Ook dat is geen probleem. Onze boodschappenservice of broodbesteldienst zorgt dat u altijd wat in huis heeft.

Het belangrijkste in dit alles? U beslist. Vrijheid dragen we hoog in het vaandel. U bent tot niets verplicht en blijft te allen tijde regisseur van uw eigen vijfsterrenleven. 

Leuk al die luxe, maar wat kost het?

Zoals bij alle aspecten van uw verblijf bij Zilverduin, staat ook hier uw wens voorop. U kiest of u gaat voor een permanent verblijf of een kort bezoek (bijvoorbeeld tijdens de vakantie of voor een revalidatie). Daarnaast bepaalt u of u gaat voor een appartement met één of twee slaapkamers, al dan niet bemeubeld en van welke diensten u gebruik maakt. 

Het spreekt voor zich dat al die factoren een invloed hebben op de prijs. Meer informatie vindt u alvast hier, of contacteer ons voor een offerte op maat. Om u een idee te geven: gemiddeld beginnen onze tarieven beginnen bij € 47,8 per dag.

Heeft u vragen? Wenst u een brochure? 

Natuurlijk begrijpen wij dat u nog vragen heeft. Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord via 059 25 57 00 of onderstaand formulier. Bekijk zeker ook eens deze pagina. Daar geven we al een antwoord op de meest voorkomende vragen.

Vivez en toute quiétude avec des soins à portée de main